Yliopiston kielikeskus

Mielestämme ...

 ... matka saksan kieleen on hauska ja elämyksellinen kokemus, jos haluat oppia katsomaan maailmaa saksalaisin silmin. Saksa on ruotsin ja englannin lähisukukieli ja sen vuoksi sen opiskelu sujuu kohtalaisen helposti.

... vain sinä tiedät, mihin tarvitset ja voit käyttää saksaa. Sinun täytyy itse luoda oma suhteesi saksan kieleen ja sen oppimiseen. Kurssit pyritään rakentamaan niin, että ne vastaavat opiskelijoiden tarpeita ja valottavat myös saksalaista kulttuuria, elämää ja yhteiskuntaa.

... kielen käyttäminen opettaa! Vain rohkeasti käyttämällä saksaa alusta alkaen, aina kun sinulla on siihen mahdollisuutta, voit oppia sitä!

"Kieleni rajat ovat maailmani rajat." (Ludwig Wittgenstein)

 

Aula

Universität Göttingen / Alte Aula

Wir denken, dass ...


... der Einstieg in die deutsche Sprache eine lustige und erlebnisreiche Erfahrung ist, wenn man die Welt mit deutschen Augen betrachten möchte. Deutsch ist eine dem Schwedischen und Englischen verwandte Sprache und somit relativ leicht zu lernen.

... nur jeder selbst weiß, wofür er/sie die deutsche Sprache braucht. Wir streben an, die Kurse so zu gestalten, dass sie den Bedürfnissen der Studenten entsprechen und deutsche Kultur, deutsches Leben und deutsche Gesellschaft beleuchten.

... nur der die Sprache lernt, der sie benutzt! Benutzen Sie Deutsch, immer wenn Sie dazu die Möglichkeit haben!

"Die Grenzen meiner Sprache sind die Grenzen meiner Welt." (Ludwig Wittgenstein

 

 

 

 

Yhteystiedot

kompassi

Käyntiosoite:
Opintoasiat ja hallinto
Seminaarinmäki, Oppio-rakennus

Sähköposti:
lcinfo@ulc.jyu.fi

Postiosoite:
Yliopiston kielikeskus
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto