Yliopiston kielikeskus

Tenttiin ilmoittautuminen

Kielikeskuksen tekstinymmärtämisen korvaaviin kokeisiin (englanti, espanja, ranska, saksa, venäjä), ruotsin kirjallisen taidon kokeeseen ja kirjoitusviestinnän tenttiin ilmoittaudutaan Korpissa viimeistään kaksi viikkoa ennen tenttipäivää.

Jos haluat suorittaa muun kuin tässä mainitun kielen korvaavan kokeen, ota yhteyttä kielikeskukseen.

Englannin suullisen kielitaidon kokeesta ja kokeeseen ilmoittautumisesta löydät lisätietoja englannin kielen sivuilta. Muiden vieraiden kielten suullisesta kokeesta sovitaan erikseen kyseisen kielen opettajan kanssa.

Tekstinymmärtämisen, ruotsin kirjallisen taidon kokeeseen ja kirjoitusviestinnän tenttiin XKV0801 ilmoittautuminen:

  1. Kirjaudu Korppiin. Jos sinulla ei ole Korppiin tunnusta, käy ensin rekisteröitymässä Korpin käyttäjäksi ja kirjaudu sitten Korppiin.
  2. Valitse vasemman reunan linkeistä Tentit.
  3. Valitse laitokseksi kielikeskus tai kielikeskus/ haluamasi kieli (englanti, espanja, ranska, saksa, venäjä, ruotsi tai kirjoitusviestintä) ja paina Näytä tentit listana -painiketta.
  4. Valitse haluamasi tentti painamalla linkkiä.
  5. Ilmoittaudu tenttiin painamalla Ilmoittaudu tenttiin -painiketta.
  6. Korppi varmistaa tenttiin ilmoittautumisesi kysymyksellä. Tällöin voit tarkistaa, että olet ilmoittautumassa oikeaan tenttiin. Tenttiin on ilmoittauduttava viimeistään kaksi viikkoa ennen tenttipäivää.
  7. Voit tarkistaa myöhemminkin mihin tenttiin olet jo ilmoittautunut. Paina vasemman reunan Opiskelusi-linkkiä ja sen jälkeen avautuvaa Tenttisi-linkkiä. Näkyville tulee lista tenteistä, joihin olet ilmoittautunut.

 

Yhteystiedot

kompassi

Käyntiosoite:
Opintoasiat ja hallinto
Seminaarinmäki, Oppio-rakennus

Sähköposti:
lcinfo@ulc.jyu.fi

Postiosoite:
Yliopiston kielikeskus
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto