Maturiteetti eli kypsyysnäyte

Ohjeita tutkielman ohjaajalle

  1. Saat kirjoitusviestinnän opettajalta viestin, jos opiskelijasi aikoo suorittaa opintojaksolla kirjoitettavan kypsyysnäytteen osana kirjoitusviestinnän opintojaksoa.
  2. Kirjoitusviestinnän opintojakson lopussa kurssin opettaja ilmoittaa sinulle sähköpostitse, onko ohjauksessasi olevan opiskelijan kypsyysnäytteen kieliasu hyväksytty.
  3. Jos opiskelijasi kypsyysnäytteen kieliasu on hyväksytty, sinun ei tarvitse luoda erillistä kypsyysnäytetenttiä, sillä opintojaksolla kirjoitettavassa kypsyysnäytteessä sisällöntarkastus sisältyy tutkielman arviointiin.
  4. Kun olet hyväksynyt tutkielman, lähetä kypsyysnäytteen rekisteröijälle tieto, että kypsyysnäyte on valmis rekisteriin.
  5. Jos saat tiedon, että opiskelijasi kypsyysnäytteen kieliasua ei ole hyväksytty kirjoitusviestinnän opintojakson yhteydessä, opiskelijasi tulee suorittaa kypsyysnäytteensä tentissä.
  6. Jos sinulla on epäselvä käsitys opiskelijasi opintojaksolla kirjoitettavan kypsyysnäytteen tuloksesta, voit tarkistaa tiedon kielikeskuksesta osoitteesta lcinfo@ulc.jyu.fi.
Yhteystiedot

kompassi

Käyntiosoite:
Opintoasiat ja hallinto
Seminaarinmäki, Oppio-rakennus

Sähköposti:
lcinfo@ulc.jyu.fi

Postiosoite:
Yliopiston kielikeskus
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto