Yliopiston kielikeskus

Kielikeskuksen Hyvikset kuuntelevat ja keskustelevat

Hyvikset

Keskustelutuen tarvetta? Opiskeluhuolia?

  • Pelottaako kielikurssille meneminen?
  • Ahdistaako esitelmän pitäminen tai kirjoittaminen?
  • Rajoittaako jännittäminen elämää?

Kielikeskuksessa työskentelee kaksi Hyvistä eli opiskelijoiden hyvinvointineuvojaa. Hyvis on henkilö, jonka kanssa voit luottamuksellisesti keskustella opiskeluun tai muuhun elämäntilanteeseesi liittyvistä asioista. Hyvis ei ole terapeutti vaan helposti lähestyttävä opiskelijoiden tukihenkilö. Meitä kielikeskuksen Hyviksiä voit lähestyä erityisesti viestintä- ja kieliopintoihin liittyvissä asioissa.

Yliopistolla on paljon erilaisia tukipalveluita opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen ja mahdollisten eri ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Usein kuitenkin kuulee opiskelijoilta, ettei näistä tukipalveluista oikein tiedetä tai niihin on jonoa. Hyviksen kanssa voit ensin keskustella tilanteestasi ja siitä, miten kannattaisi edetä ja mikä olisi oikea taho, jonka puoleen tarvittaessa kääntyä. Tärkeintä on, että otat rohkeasti yhteyttä Hyvikseen, jos vähänkin joku asia mietityttää. Ei anneta asioiden paisua liian suuriksi vaan pyritään ratkaisemaan tilanteet hyvissä ajoin.

Viestittele hyvis-ulc@jyu.fi, merja.almonkari@jyu.fi tai veera.saksala@jyu.fi ja sovi tapaaminen. Kerro viestissäsi lyhyesti, mistä haluat keskustella, niin osaamme valmistautua sopivasti. Vastaamme sähköposteihin arkipäivisin mahdollisimman pian.

Toivomme Sinulle hyvää ja antoisaa opiskeluaikaa Jyväskylän yliopistossa!

Merja Almonkari ja Veera Saksala

Kielikeskuksen Hyvikset

Hyvis-logo

Näistä linkeistä voi olla apua ja iloa:

Student Life -logo                    Opiskelijan kompassi -logo

Yhteystiedot

kompassi

Käyntiosoite:
Opintoasiat ja hallinto
Seminaarinmäki, Oppio-rakennus

Sähköposti:
lcinfo@ulc.jyu.fi

Postiosoite:
Yliopiston kielikeskus
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto