Yliopiston kielikeskus

Kielipalvelut

 

KÄÄNNÖKSET JA KIELENTARKISTUKSET

Jyväskylän yliopiston kielikeskuksen kielipalvelut on kääntämisen ja kielentarkistuksen asiantuntijayksikkö. Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia kielentarkistus- ja käännöspalveluita sekä yliopiston sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Pääkielemme ovat suomi ja englanti, ja otamme resurssiemme puitteissa vastaan toimeksiantoja myös muissa kielissä. Tekstien sujuvuuden varmistamiseksi syntyperäinen kielenpuhuja tekee kaikki kielentarkistukset ja myös tarkistaa tekemämme käännökset.

Olemme erikoistuneet akateemisten tekstien, kuten artikkelien, konferenssiesitelmien ja tutkimusraporttien kielentarkistukseen ja kääntämiseen. Teemme myös auktorisoituja eli virallisia käännöksiä suomesta englantiin.

Huomaathan, että emme voi tarkistaa emmekä kääntää kandidaatin- ja maisterintutkintoihin liittyviä opinnäytetöitä tai niiden osia, sillä kieliasu on yksi opinnäytetyön arviointiperusteista.

Jos tekstisi kaipaa käännöstä tai kielentarkistusta, ota yhteyttä kielenkääntäjä Sirpa Vehviläiseen tai englannin kielentarkistaja Matthew Wuethrichiin sähköpostitse - kielipalvelut@jyu.fi - tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Yhteystiedot

kompassi

Käyntiosoite:
Kielipalvelut:
Oppio, huone O114

Postiosoite:
Yliopiston kielikeskus/
Kielipalvelut (O114)
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto

Sähköposti:
kielipalvelut@jyu.fi

Puh. 040 8053173