Yliopiston kielikeskus

Kielipalvelut

 

KÄÄNNÖKSET JA KIELENTARKISTUKSET

Jyväskylän yliopiston kielikeskuksen kielipalvelut on kääntämisen ja kielentarkistuksen asiantuntijayksikkö. Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia kielentarkistus- ja käännöspalveluita sekä yliopiston sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Pääkielemme ovat suomi ja englanti, ja otamme resurssiemme puitteissa vastaan toimeksiantoja muissakin kielissä. Syntyperäiset kielenpuhujat tekevät kaikki kielentarkistukset sekä tarkistavat käännöksemme.

Olemme erikoistuneet akateemisten tekstien, kuten tutkimusartikkelien, konferenssiesitelmien ja raporttien kielentarkistukseen ja kääntämiseen. 

Lisäksi teemme auktorisoituja eli virallisia käännöksiä suomesta englantiin.

Huomaathan, että emme voi tarkistaa emmekä kääntää kandidaatin- ja maisterintutkintoihin liittyviä opinnäytetöitä tai niiden osia, sillä kieliasu on yksi opinnäytetyön arviointiperusteista.

Jos tekstisi kaipaa käännöstä tai kielentarkistusta, ota yhteyttä kielenkääntäjä Sirpa Vehviläiseen tai englannin kielentarkistaja Matthew Wuethrichiin sähköpostitse - kielipalvelut@jyu.fi - tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Yhteystiedot

kompassi

Käyntiosoite:
Kielipalvelut:
Oppio, huone O114

Postiosoite:
Yliopiston kielikeskus/
Kielipalvelut (O114)
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto

Sähköposti:
kielipalvelut@jyu.fi

Puh. 040 8053173