23.08.2018

Italia

Kuva: Merja Pänkäläinen

 

Italian kielen taito avaa ikkunan länsimaiseen kulttuuriperintöön ja mahdollistaa asioimisen italialaisten kanssa muun muassa kulttuurin ja kaupan alalla. Työelämässä vaaditaan yhä monipuolisempaa kielitaitoa - italian taito voikin olla tulevaisuudessa sinun valttikorttisi.

Italian kielen ja kulttuurin opinnot

Kielikeskus tarjoaa italian kielessä alkeis- ja jatkokursseja (Italia 14, yhteensä 16 op). Kurssien taitotaso vastaa yleiseurooppalaisen viitekehyksen mukaisia tasoja A1A2. Opetuskielenä käytetään aluksi suomea ja kielitaidon lisääntyessä italiaa.Kursseilla opit peruskielitaidon ja tutustut italialaiseen kulttuuriin ja elämään.

Kurssit antavat hyvän pohjan jatkaa italian  kielen opiskelua tai lähteä vaihtoon Italiaan. Vaihtoa suunnitteleville italian kielen opinnot ovat erittäin tarpeellisia, sillä opetus kohdemaassa on tavallisesti italiaksi. 

Ilmoittaudu kursseille Korpissa

Vaihtoon?

Jyväskylän yliopistolla on kiinnostavia yhteistyöyliopistoja Italiassa. Syvennä italian kielen ja kulttuurin osaamistasi lähtemällä opiskelijavaihtoon.  

Yhteystiedot

Työmarkkinoilla monipuolinen kielitaito sekä kulttuurienvälinen osaaminen ja monipuoliset viestintätaidot ovat kilpailuvaltti. Lue lisää MoKOsta.