16.10.2018

Arabia

Kuva: Aran Mtnez

 

Arabia eri variantteineen on maailman eniten puhuttuja kieliä. Suomessa arabiasta on tullut kolmanneksi puhutuin vieras äidinkieli, joten yhä useampi suomalainen hyötyisi sen osaamisesta työssään ja arkielämässään. Arabian kielen taito on avain arabikulttuurin parempaan ymmärtämiseen ja valtti etenkin kaupan, matkailun ja koulutuksen aloilla.

Arabian kielen opinnot

Kielikeskuksessa voit opiskella arabiaa alkeista lähtien. Kursseilla opetetaan puhekielistä arabiaa, ja kirjakielistä arabiaa käytetään lähinnä kirjoittamisen opiskelussa. Kursseilla harjoittelet arabian kielen aakkosten lukemista ja kirjoittamista, opit ymmärtämään ja käymään yksinkertaisia keskusteluja ja saat valmiuksia selviytyä arkisista asiointitilanteista.

Kurssit antavat myös perustietoa arabikulttuurista ja sen vaikutuksista kielenkäyttöön laajalla arabimaailman alueella. Samalla tutustut arabian kielen erilaisiin kirjoitettuihin ja puhuttuihin muotoihin. 

Ilmoittaudu kursseille Korpissa

Itsenäisesti suoritettavat kurssit

Työmarkkinoilla monipuolinen kielitaito sekä kulttuurienvälinen osaaminen ja monipuoliset viestintätaidot ovat kilpailuvaltti. Lue lisää MoKOsta. 

Yhteystiedot

Arabian opiskeluun liittyvät kysymykset:        lcinfo@ulc.jyu.fi