Opintomatkoja kauppakorkeakoulun opiskelijoille keväällä 2018

20.–27.4.2018
Credits: 4 ECTS
Language: English

Prerequisites: Basic Business Studies or equivalent.
Completion mode: Intensive lecture course, 22 lecture hours during 5 days. 100 % attendance and active participation are required.
Learning outcomes:
The course enables students to

• position the historical development of Russian business into a broader context
  • critically analyze and compare the Russian management model
  • increase cross-cultural awareness of Russian business culture

Form of course completion: Essay

Opiskelijoiden vastuulla ovat kulut matkoista, viisumista ja ruokailusta. Majoituskuluihin osallistuu Kauppakorkeakoulu.

Kurssille otetaan max. 14 opiskelijaa.

Ilmoittautuminen Margarita Pietariselle (margarita.r.pietarinen@jyu.fi) 15.1.2018 mennessä.

XSA0663 Studienreise nach Deutschland

3-4 op maisterivaiheen kieliopintoihin

OPINTOMATKA HAMPURIIN

22.–27.4.2018

Hansakaupunki Hampuri on maailmankuulu satamakaupunki ja väkiluvultaan Saksan toiseksi suurin kaupunki. Oman osavaltionsa muodostavaa, kaunista, vehreää, trendikästä ja eläväistä, Pohjois-Saksassa Elbe-joen varrella sijaitsevaa kaupunkivaltiota pidetään maan porttina muualle maailmaan. Hampuri on mielenkiintoinen yhdistelmä kansainvälisyyttä, itsenäisyyttä, nykyaikaa ja historiaa eikä siellä nähtävä lopu kesken ja toisin kuin useimmissa suurkaupungeissa, on Hampurissa käytännössä melkein kaikki nähtävyydet kävelymatkan tai lyhyen S-Bahn tai U-Bahn siirtymän takana.

Matkaan voit ilmoittautua Korpissa tai suoraan opettajalle 15.12.2017 mennessä.

Kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin tutustumisen lisäksi vierailukohteina mm. Hampurin yliopisto, Hampurin pörssi, olutpanimo, museot, satama, Speicherstadt…

Matkaan valmistaudutaan ryhmätöillä ja suullisilla harjoituksilla, matkan jälkeen kirjoitetaan matkaraportti.

Kauppakorkeakoulu tukee matkaa kustantamalla opiskelijoidensa majoituksen.

Lisätietoja matkasta saat opettajalta.

Opettajan yhteystiedot:
Yliopistonopettaja Mari Kanninen