Coming soon: Kie­li­kam­pus­se­mi­naa­ri "Oi­keus kie­leen" 17.5.2018 / Language Campus Seminar “Right to language”, May 17th, 2018

Tu­los­sa: Kie­li­kam­pus­se­mi­naa­ri "Oi­keus kie­leen" 17.5.2018

Vuoden 2018 kielikampusseminaari ”Oikeus kieleen” pidetään torstaina 17.5. klo 12–16 Ruusupuiston salissa Helena. Pääpuhujina ovat Fatim Diarra ja Johanna Ennser-Kananen.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen maaliskuussa. Lämpimästi tervetuloa!

Coming soon: Language Campus Seminar “Right to language”, May 17th, 2018

It’s time to mark in your calendars this year’s Language Campus Seminar, which will take place on Wed, May 17 from 12-4 pm in Ruusupuisto (room Helena). Come and listen to Fatim Diarra’s and Johanna Ennser-Kananen’s talks on “Right to language” and engage in discussions on using and researching language rights and access.

More information coming up in March. For now, please save the date! We look forward to seeing you there!